Interaktivne srede na Griču

Ob (vnaprej določenih) sredah na Griču ne kompliciramo.
Kuhamo, klepetamo, nazdravljamo in se imamo fajn. V kuhinji sta dva chefa – en naš, en gost – oba mojstra, oba z dobrimi ekipami, oba polna idej. Skupaj se lotijo nečesa posebnega pri pripravi “večerje štirih rok”.
Vi pa ne boste samo sedeli za mizo in gledali. Če vas mika, lahko zavihate rokave in primete kuhalnico tudi sami. Vrata kuhinje so na stežaj odprta, zorilnica v kleti tudi. Vse pokažemo, vse povemo. Tako kot se spodobi, ko pridete v goste – ne za firbcat, ampak za sodelovat. Na ta način boste gostje postali del dogajanja ter dobili vpogled, ki ga ponavadi redkokdo vidi!
Tekom večera se bomo sprehodili po navdušujoči kulinarični krajini, malo bomo kuhali, še več pa pojedli. Vsak strasten kulinarični entuziast si lahko krožnik pripravi kar sam – pa še chef mu bo kaj pametnega povedal zraven.
V našem podzemnem svetu zorilnice pridejo tudi zgodbe – o jedeh, o tehnikah, o tem, kako se sir zori, meso suši in kvas dela čudeže. Tukaj bomo kakšen košček poskusili, pa kakšno kapljico zraven spili. Pa nič zategnjenega – vse je po domače, kot na obisku pri starih znancih, ki radi dobro jejo in še raje kaj novega pokažejo.
Dogodek je namenjen vsem, ki v hrani ne iščejo le okusa, ampak tudi zgodbo, smeh in ljudi.
Cena: 100EUR (Vključuje hrano, aperitivo, vodo, brezalkoholno pijačo, ogled zorilnice).
Dodatno plačilo za vino (40EUR) ter prevoz na ter iz dogodka (glede na udeležbo).
Vsi, ki bi se nam radi pridružili, si svoje mesto že lahko rezervirate preko našega e-maila, info@gric.si.