sreda, 17. 1. 2024

Delavnica: Meso & drobovina (15. februar)

Na 5-urni delavnici o mesu in drobovini, ki jo bo 15. februarja vodil chef Luka Košir se bomo pogovarjali seveda o mesu. Malo na splošno, veliko konkretno. Luka vas bo vodil čes vse procese zorjenja mesa in kako lahko te postopke iznajdljivo uporabljate tudi doma. Izvedeli boste, na kaj vse morate biti pozorni pri nakupu in pripravi mesa, pa doslej niste bili. Obdelali bomo tudi pomembnost pristopa k trajnosti pri uporabi mesa in kako je lahko tudi drobovina nekaj lepega, če se je prav lotimo. Na delavnici bomo poskušali odgovoriti na vsa vaša vprašanja o pripravi mesa doma in kaj vse se da narediti z nekaj iznajdljivosti in improvizacije.


Program delavnice vključuje:
━ Kozarec vina ali penine za uvod
━ Predavanje in vodeno delavnico
━ Degustacija pripravljenih jedi
━ Domače prigrizke
━ Kozarec domače paštete, ki jo bomo pripravili na delavnici

Termin: 15. februar 2024 ob 17. uri
Cena udeležbe: 150 Eur na osebo
Kontakt za rezervacijo in plačilo: info@gric.si

Predznanje za udeležbo na delavnici ni potrebno.

To spletno mesto uporablja piškotke. Podrobnosti