Vesti z Griča
Na Griču je vsak dan kaj novega. Kar požene na vrtu, bomo dali na krožnike, kar dozori v naših mislih, pa bomo objavili tule.
Domači fermenti in fino vino
Vabimo vas na prvega v seriji degustacijskih druženj, na katerih v malce drugačni obliki čisto prvič predstavljamo naše domače fermentirane izdelke, ki jih chef Luka Košir razvija že več kot desetletje. Po letih preučevanja skandinavskih, japonskih i...
Gremo v lov na tartufe!
Kraška zemlja skriva mnoge osupljive zaklade, med njimi pa je za ljubitelje izbranih okusov gotovo najbolj mikaven aromatični podzemni dragulj – tartuf. 4. novembra se bomo zato podali na edinstveno dogodivščino – lov na tartufe v čarobnih kraških go...
Poletni oddih
Dragi gostje, obveščamo vas, da bo Grič med 30. julijem in 16. avgustom zaprt. Malce si bomo oddahnili, preživeli čas z družino in prijatelji, kaj postorili na vrtu in v gozdu, prenovili poletni meni ter končno zaključili z obnovitvenimi deli v kuhinji...
Med 10 najboljšimi restavracijami v Falstaff vodniku
V veselje in ponos nam je, da je Grič na seznamu 10 najboljših restavracij v Sloveniji na letošnji lestvici Falstaff vodnika, na kateri smo osvojili 95 točk (4 vilice). Nahajamo se v odlični družbi restavracij Hiša Franko, Gostilna Pri Lojzetu / Dvorec ...
Beseda ali dve o prenovi
V preteklih mesecih smo petje okoliških ptic pogosto zmotili s truščem rušilnega kladiva in vrtalnih strojev. Temu je sledilo petje žage, šk-šk-šk brusnega papirja in končno obetajoč plenk pokrova posode s svežo barvo. Grič je doživel in preživel...
Spomladanski meni
Narave spomladi nič ne ustavi. Bujna se bohoti v vseh odtenkih zelene, cveti in diši – po pomladi. Tudi vrt se je prebudil, da ima naša Barbara spet polno glavo zamisli, polne roke dela in polne košare dobrot. In kako radodarna sta spet bližnji travnik ...