Vesti z Griča


Na Griču je vsak dan kaj novega. Kar požene na vrtu, bomo dali na krožnike, kar dozori v naših mislih, pa bomo objavili tule.

Domači fermenti in fino vino

Vabimo vas na prvega v seriji degustacijskih druženj, na katerih v malce drugačni obliki čisto prvič predstavljamo naše domače fermentirane izdelke, ki jih chef Luka Košir razvija že več kot desetletje. Po letih preučevanja skandinavskih, japonskih i...

preberi več

Gremo v lov na tartufe!

Kraška zemlja skriva mnoge osupljive zaklade, med njimi pa je za ljubitelje izbranih okusov gotovo najbolj mikaven aromatični podzemni dragulj – tartuf. 4. novembra se bomo zato podali na edinstveno dogodivščino – lov na tartufe v čarobnih kraških go...

preberi več

Poletni oddih

Dragi gostje, obveščamo vas, da bo Grič med 30. julijem in 16. avgustom zaprt. Malce si bomo oddahnili, preživeli čas z družino in prijatelji, kaj postorili na vrtu in v gozdu, prenovili poletni meni ter končno zaključili z obnovitvenimi deli v kuhinji...

preberi več

Med 10 najboljšimi restavracijami v Falstaff vodniku

V veselje in ponos nam je, da je Grič na seznamu 10 najboljših restavracij v Sloveniji na letošnji lestvici Falstaff vodnika, na kateri smo osvojili 95 točk (4 vilice). Nahajamo se v odlični družbi restavracij Hiša Franko, Gostilna Pri Lojzetu / Dvorec ...

preberi več

Beseda ali dve o prenovi

V preteklih mesecih smo petje okoliških ptic pogosto zmotili s truščem rušilnega kladiva in vrtalnih strojev. Temu je sledilo petje žage, šk-šk-šk brusnega papirja in končno obetajoč plenk pokrova posode s svežo barvo. Grič je doživel in preživel...

preberi več

Spomladanski meni

Narave spomladi nič ne ustavi. Bujna se bohoti v vseh odtenkih zelene, cveti in diši – po pomladi. Tudi vrt se je prebudil, da ima naša Barbara spet polno glavo zamisli, polne roke dela in polne košare dobrot. In kako radodarna sta spet bližnji travnik ...

preberi več
To spletno mesto uporablja piškotke. Podrobnosti