petek, 1. 3. 2024

Delavnica: Kruh & pekovski izdelki (20. marec)

Na 5-urni delavnici, ki jo bo vodil chef Luka Košir z ekipo, bomo spoznavali umetnost peke kruha in pekovskih izdelkov. Osredotočili se bomo na uporabo različnih vrst moke ter njihov vpliv na kakovost kruha. Skupaj bomo pripravljali raznovrstne pekovske izdelke ter se naučili različnih tehnik za njihovo pripravo. Posebno pozornost bomo namenili uporabi droži, pri čemer se bomo naučili tudi, kako jih pripraviti doma.

Delavnica je namenjena tako začetnikom na področju peke kot tudi tistim, ki želijo nadgraditi svoje znanje ter spoznati postopek peke kruha v restavracijskem okolju.

Program vključuje:

─ Kozarec vina ali penine za uvod
─ Predavanje in vodeno delavnico
─ Degustacijo pripravljenih pekovskih izdelkov
─ Domače prigrizke
─ Kozarec droži za domačo pripravo kruha


Termin: 20. marec 2024 ob 17. uri
Cena udeležbe: 120 Eur
Kontakt za rezervacijo in plačilo: info@gric.si

Predznanje za udeležbo na delavnici ni potrebno.

 

To spletno mesto uporablja piškotke. Podrobnosti