sreda, 6. 3. 2024

Gravner in E-vino v Griču

Pridružite se nam 21. marca na edinstvenem večeru, kjer bodo moči združili Gašper Čarman (eVino), Mateja Gravner ter chef Luka Košir, ob katerem bodo v ospredju vina Gravner, predstavljena po letnikih.

Tok večera bo sledeč:

18:00: Pričakali vas bomo v Gričevi kuhinji s kozarcem penine in nekaj pozdravčki.
18:10: Nato se bomo sprehodili po Gričevi vinski kleti, kjer vam bomo razkrili potek večera in ponudili fine prigrizke.
18:30: Pričetek 6-hodnega degustacijskega menija in vertikale Gravnerjevih vin.

Gostje boste lahko uživali v naslednjih vinih:
─ Bianco Breg 2007
─ Bianco Breg 2010
─ Rebula 2010
─ Rebula 2011 (magnum)
─ Rebula 2014
─ Rebula 2016
─ Za piko na i pa poslastica na koncu, Rosso Breg.

22:30: Zaključek večera.

Cena večerje, ki vključuje tudi vinsko spremljavo, znaša 260 EUR na osebo, rezervacije pa sprejemamo na naslovu info@gric.si. Število mest je omejeno.

Veselimo se vaše družbe!

To spletno mesto uporablja piškotke. Podrobnosti