×

Event SREDINA

21.marec 2019

Sredina, notranjost, drobovje.

Izrezki, zbirno meso, ''čudni'' deli živali,
blago vedno nekoliko skrito.
Meso ki mu je pogosto neupravičeno dodeljena manjša vrednost.
Deli, ki so vedno namenjeno ne tako uglednim jedem....

Ampak temu ni bilo vedno tako
in zagotovo ne bi smelo biti. Drobovina - organi in podcenjeni deli od jezika do repa so nekaj najbolj okusnih in hranljivih kosov mesa,
kar bi se jih dalo zamisliti. Vabimo Vas,
da greste z nami skozi tradicionalne,
divje in ustvarjalne recepte, ki vas bodo prijetno presenetili.

Tokrat nas bo z divjo, edinstveno in naravno
vinsko spremljavo razvajal
Janko Štekar iz Goriških Brd.

pozdrav iz kuhinje
7 hodni meni
petit fours
vinska spremljava Štekar
cena: 95 €

rezervacije na tel št.
031/ 715 786