Na 5-urni delavnici o mesu in drobovini, ki jo bo 15. februarja vodil chef Luka Košir se bomo pogovarjali seveda o mesu. Malo na splošno, veliko konkretno. Luka vas bo vodil čes vse procese zorjenja mesa in kako lahko te postopke iznajdljivo uporabljate...
Vabimo vas na prvega v seriji degustacijskih druženj, na katerih v malce drugačni obliki čisto prvič predstavljamo naše domače fermentirane izdelke, ki jih chef Luka Košir razvija že več kot desetletje. Po letih preučevanja skandinavskih, japonskih...
Kraška zemlja skriva mnoge osupljive zaklade, med njimi pa je za ljubitelje izbranih okusov gotovo najbolj mikaven aromatični podzemni dragulj – tartuf. 4. novembra se bomo zato podali na edinstveno dogodivščino – lov na tartufe v čarobnih kraških...
V veselje in ponos nam je, da je Grič na seznamu 10 najboljših restavracij v Sloveniji na letošnji lestvici Falstaff vodnika, na kateri smo osvojili 95 točk (4 vilice). Nahajamo se v odlični družbi restavracij Hiša Franko, Gostilna Pri Lojzetu / Dvorec...
V preteklih mesecih smo petje okoliških ptic pogosto zmotili s truščem rušilnega kladiva in vrtalnih strojev. Temu je sledilo petje žage, šk-šk-šk brusnega papirja in končno obetajoč plenk pokrova posode s svežo barvo. Grič je doživel in...
Za vse entuziaste, ki želite izpiliti svoje znanje in spretnosti pri kuhi, peki, fermentacijah, nabiralništvu ali mešanju pijač, pripravljamo program izobraževalnih delavnic pod vodstvom chefa Luke Koširja in ekipe.
Za spomin na obisk pri nas ali lepo darilo za vaše najdražje gurmanske navdušence imamo v ponudbi izbor naših domačih izdelkov. Izbirate lahko med več vrstami miso paste, garumi, domačimi čajnimi mešanicami, sirupi, zeliščnimi pesto omakami in...
Po obedu na Griču vas vabimo, da se pridružite vodenemu ogledu naše vinske kleti in zorilnice, kjer boste izvedeli vse o filozofiji Griča in odkrili navdih za našimi značilnimi jedmi.