Delavnica: Vse iz morja
 
                V sredo, 10. decembra, se bomo na Griču ob 17. uri potopili v svet morskih okusov.
Luka Košir bo skupaj z ekipo predstavil, kako izbrati, očistiti, shraniti in pripraviti ribe ter morske sadeže. Skupaj bomo spoznavali, kako se različne vrste rib vedejo na vročini, in odkrivali, kako iz preprostih sestavin ustvariti jed, ki ohrani čistino morja.
Dotaknili se bomo tudi manj očitnih delov – tistih, ki jih pogosto spregledamo, pa vendar skrivajo največ značaja in okusa. Na koncu bomo poskusili nekaj pripravljenih jedi, ob tem nazdravili in si domov odnesli nekaj morskega navdiha.
Delavnica je namenjena vsem, ki radi raziskujejo in razumejo hrano z vseh plati – brez potrebe po predhodnem znanju.
Kotizacija za udeležbo znaša 150 evrov.
Trajanje delavnice: do 5 ur.
Prijave sprejemamo na info@gric.si.