torek, 17. 10. 2023

Domači fermenti in fino vino

Vabimo vas na prvega v seriji degustacijskih druženj, na katerih v malce drugačni obliki čisto prvič predstavljamo naše domače fermentirane izdelke, ki jih chef Luka Košir razvija že več kot desetletje.

Po letih preučevanja skandinavskih, japonskih in baskovskih tehnik, študiranja južnokorejskih receptur in kombiniranja lokalnih tradicij bodo naši miso, garumi, sriracha in drugi fermentirani izdelki za pokušino in nakup končno na voljo tudi zunaj naše restavracije.

V trgovini Drinx v Ljubljanskem BTC-ju bo Luka v sredo, 8. novembra od 19h dalje za obiskovalce pripravljal enostavne, a inovativne prigrizke, v katerih bodo glavne zvezde miso, garum in sriracha - nekatere od teh predstavljamo premierno! Ob prigrizkih bo ekipa Drinx pripravila tudi posebno vinsko spremljavo.

Inspiracija za domov
Luka bo ves čas na voljo tudi za kak nasvet, trik, debato in vprašanja, vsi izdelki, ki jih bomo ta večer okušali, pa bodo na voljo za nakup. - da boste lahko naprej čarali tudi doma.

Rezervirajte svojo vstopnico
Ker je število mest omejeno, vas vabimo, da si svojo vstopnico zagotovite čim prej - rezervacije sprejemamo na naslovu info@gric.si.


Datum: 8. november, 2023
Ura: 19:00  
Cena za izbor prigrizkov: 25 Eur na osebo (v ceno je vključena pijača dobrodošlice)
Lokacija: Drinx, Ameriška ulica 13, BTC Ljubljana

 

To spletno mesto uporablja piškotke. Podrobnosti